Övningskörning bil

Det första du ska göra innan du får börja övningsköra hemma är att du och din handledare måste gå en handledarkurs på en Trafikskola och att ansöka om körkortstillstånd hos Transportstyrelsen. Att ta körkort hos oss innebär en skräddarsydd utbildning just för dig! Du kommer övningsköra med trafiksäkra och lättkörda Audi Q2. Året runt finns även INTENSIVUTBILDING. Givetvis lär vi alla elever under sin utbildning att köra klimatsmart och sparsam körning.

EXEMPEL 1

På första körlektionen lägger du och din lärare upp ett mål med ditt körkort. När vill du ha det? Anpassad utbildning pga mycket idrottsträning? Övningskör du hemma? Svårigheter med att plugga? Efter ungefär två-tre körlektioner kan din lärare göra en uppskattning på hur många lektioner som behövs. Individuellt upplägg efter just dina behov! Skolschema eller arbetstider! Vi hittar alltid en lösning så att det blir så enkelt för dig. Med jämna mellanrum kommer du och din lärare stämma av din utbildning. Det kan komma oförutsedda händelser emellan om man exempelvis får ett uppehåll i utbildningen då ändras kanske upplägget och tidsplanen. Ta gärna med dig din handledare (den person du övningskör vid sidan om körskolan) till körlektionen då ni kan få tips om vad och hur ni kan mängdträna hemma.

EXEMPEL 2

Personlig utbildningsplan. Alla har olika förutsättningar för att ta körkort. Därför erbjuder vi dig en personlig utbildningsplan, helt anpassad efter dina behov och förmågor. Vi hjälper dig att själv bestämma takten i din körkortsutbildning. Har du privat handledare ser vi gärna att handledaren ibland följer med på körlektionerna, då vi kan prata igenom om hur körkortsutbildningen fortskrider och vad som kan vara lämpligt att öva mer på hemma. Vår målsättning är att ALLTID ge dig en så bra utbildning som möjligt på så få lektioner som möjligt.

Körkortstillstånd-Ansök här

Stjärnor
Kontakta oss

Har du svårt att nå oss på telefon just nu? Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search