Intensivutbildning

Ett populärt tillvägagångssätt att ta sitt körkort på är att utbilda sig intensivt! Har du svårt att få tiden att räcka till? Då är kanske detta ett alternativ för dig! Utnyttja en del av din semester eller sommarlov för att ta ditt körkort, vägen till frihet. Intensivkursen är på 2-4 veckor.

Börja alltid med att ansöka om körkortstillstånd om du inte redan har det. Ta reda på hur lång tid du kan avvara för utbildningen. Hur mycket teori har du läst innan? Behöver du förlängt/muntligt prov? Hur mycket bil har du kört innan? Det gäller att vara 100% fokus när det gäller utbildningen här gäller det att du bara fokuserar på teori och körning. Ju mer förberedd du är, både teoretiskt och praktiskt, desto lättare är det för dig att lyckas.Tänk på att ju mer du har övningskört när du börjar desto enklare blir det för dig.

Intensivutbildningen skräddarsyr för dig och dina behov.

Ett exempel på hur en intensivutbildning är upplagd:

Du träffar din lärare och informeras om utbildningen vad gäller tider och upplägg. Du varvar bilkörning och teoristudier. Du kör 1-3 lektioner á 70 min per dag. Teoriprov och uppkörning bokas in den sista veckan i din utbildning. Eget ansvar gäller när du ska studera teori, självstudier på elevcentralen där du har obegränsat med tester. Vi erbjuder dig även lärarledda teorikurser 1-2 gånger i veckan. På City Trafikskola kan du får enskild teorihjälp om det behövs (säg bara till i tid så löser vi allt). Personalen i receptionen är alltid där för dig om det dyker upp några kluriga teorifrågor eller något annat du undrar över.

Vi har reserverat plats på halkbanan, Risk 2 (beroende hur långt du kommit i din körning) som görs på Kristineheds Trafikövningsplats. När du kommit till slutet av din utbildning gör du och din lärare en avstämning om hur långt du kommit. Om det visar sig att du inte nått målet inom den tid som behövs inom teori eller körning så flyttar vi givetvis fram det så du garanterat lyckas med ditt körkort.

Teorin ska vara färdigpluggad, teoritesterna ska vara godkända på elevcentralen, du ska känna dig redo för att skriva ditt kunskapsprov på Trafikverket. När din lärare och du anser dig redo avslutar du intensivkursen med själva uppkörningen.

Betalningsvilkor:

Paketpris gäller endast vid förskottsbetalning. Betalning ska ske senast två veckor innan kursstart. Förköpta paket gäller i 1 år från betalningstillfället. Är du under 18 år måste målsman underteckna ett godkännande för att du ska kunna köpa tjänster av oss. Avbokning eller ombokning av intensivkurs ska ske senast två veckor innan kursstart. Vid sen avbokning eller ombokning av intensivkurs debiteras 10 % av kurspriset. En sen avbokning med läkarintyg är givetvis utan avgift.

Återbetalningvillkor:

Om du inte har förbrukat ditt körpaket efter avklarad utbildning då återbetalas kvarstående belopp minus paketrabatten. Om du inte nyttjar hela ditt paket och avbryter utbildningen då återbetalar vi kvarstående belopp minus paketrabatten och minus 10% i administrativa kostnader. Vid återbetalning till privatkund så följer vi STRs praxis.

Anmäl dig här

Intensivkurs
Kontakta oss

Har du svårt att nå oss på telefon just nu? Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search