Avbokningregler, Avtalsvillkor och GDPR

Här kan du se våra olika avtalsvillkor mm
Se samtliga här nedanför.

Avbokningsregler

Avbokning via sms godtas ej.
Ej avbeställda, uteblivna körlektioner eller kurser debiteras enligt ordinarie gällande pris.
Halkbana och risketta debiteras halva kostnaden.

Vid sjukdom
Kontakta oss på telefon 035–10 10 77 så fort som möjligt på morgonen så vi har möjligheten att kunna göra förändringar i våra scheman.

Vid förhinder
Avbokning av körlektioner samt kurser skall ske via din inloggning på Elevcentralen eller via telefon på 035–10 10 77 dock ”senast kl.15.00 dagen innan”.

Mer frågor? Kontakta oss gärna

Avtalsvillkor – Elev

Avtalsvillkor – Elev

CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD drivs som ett aktiebolag sedan 2018. Vi är godkända för F-skatt. Vi erbjuder AM-utbildning, körkortsutbildning, Riskutbildningar och Introduktionsutbildningar.
Vi tillämpar oss av STR:s policy gällande avbokningsregler/reklamations – och återbetalningspraxis (www.str.se).

Avtalsvillkor 2018-02-01

§1 Acceptera avtalsvillkor
Genom att skriva in dig på CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

§2 Minderårig
Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

§3 Personligt konto via Elevcentralen
Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta.
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning.
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§4 Dina personuppgifter
Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av GDPR, General Data Protection Regulation. I vår integritetspolicy (https://www.citytrafikskolahalmstad.se/gdpr/) kan du på ett lätt och tydligt sätt kunna ta del av hur vi behandlar dina personuppgifter. All data hanteras på en säker server som driftas av STR Service AB i Landskrona.
Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.

§5 Priser och Betalning
Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång.
För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra Startpaket krävs förskottsbetalning. Priserna i ett Startpaket gäller i två (2) år från betalningsdatum och berörs då ej av eventuella prisändringar.
Vi tar emot betalningar via, bankkort på vår E-handel, fakturering och Swish.

§6 Fakturering
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress eller e-postadress, som kunden uppgett vid inskrivningen.
Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 10 dagar.

§7 Avbokningsregler
För avbokningar som sker efter kl. 13.00 dagen innan körlektionen debiteras du full avgift, om du inte kan visa upp ett läkarintyg som visar att du pga sjukdom inte kunnat infinna dig till lektionen.

§8 Alkolåsanvändning
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD´s samtliga fordon är utrustade med alkolås. Kunden måste vid varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men debiteras kunden.

§9 Upphovsrätt och nyttjanderätt
Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

§10 Friskrivning från ansvar
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

§11 Ändringar av dessa Avtalsvillkor
Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen.
Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen, anses att kunden accepterat avtalet.

§12 Vid eventuell tvist
CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till George Petkovski  eller Tina Nilsson på CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD.
I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se)

Köpvillkor – E-handel

§1 Priser
De priser som gäller är de som anges på webbplatsen vid inköpstillfället. Samtliga priser anges i svenska kronor och är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Ev. fraktkostnad tillkommer, se §3 – Leverans och frakt.

§2 Betalning
Betalningsmedel i e-handeln är följande: Swish, Visa, MasterCard, Resursbank (Delbetalning och Faktura). Din beställning levereras i regel inom 2-4 arbetsdagar. Vi samarbetar med NETS.

§3 Leverans och frakt
Vid leverans via post sänds dina varor normalt 2-4 dagar efter det att du har lagt din beställning. För varor som ej levereras över Internet tillämpar CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD:s enhetsfrakt på 49 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

§4 Ej uthämtade varor
Om du beställt en vara och sedan väljer att inte hämta ut varan debiteras du 150 kr i administrationskostnader.
Ej uthämtade varor/tjänster betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

§5 Ångerrätt och retur
1. Retur inom 14 dagar
Varor och tjänster kan returneras inom 14 dagar. Kund skall då meddela CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD om detta inom fjorton (14) dagar från den dag varan togs emot eller tjänsten betalats. Meddelandet skall ske per e-post eller brev.
2. Returadress
Retur av vara skall ske till CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD, Kungsgatan 15, 302 45 Halmstad. Retur får inte ske mot postförskott.
3. Ångerrätt
För en beställd tjänst gäller inte ångerrätten om utförande av tjänsten påbörjats, T.ex. att du öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.
4. Varans skick vid retur
Returnerad vara skall vara i oanvänt och oskadat skick för att kunna returneras såvida inte varan förstörts eller förändrats på grund av någon omständighet som inte kan hänföras till kund.
5. Kostnad vid retur.
Kostnad för retur av vara bekostas av kunden.
6. Avbeställning
Förutsatt att beställning av vara inte skickats iväg har kund möjlighet att avbeställa hela eller viss del av beställning av varor genom att kontakta oss per telefon.

§6 Behandling av personuppgifter
De personuppgifter som du lämnar när du beställer en vara eller tjänst kommer att registreras och lagras elektroniskt och användas enbart för administration av din beställning. Läs gärna mer på https://www.citytrafikskolahalmstad.se/gdpr/

§7 Reklamation
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad skall du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer tillämpar vi STR:s reklamationspolicy (www.str.se).

§8 Tvist
Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, tillämpas STR:s reklamationspolicy.

GDPR – Dataskyddsförordningen

GDPR – Dataskyddsförordningen

Detta gäller som kund hos oss

CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD skyddar din integritet

Vi på CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD värnar om den personliga integriteten. Vi prioriterar skyddet av all information du anförtror oss och följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet, som till exempel Dataskyddsförordningen och Dataskyddslagen. Bara ett begränsat antal personer med särskild behörighet har tillgång till informationen.

Så här behandlar CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD dina personuppgifter

CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD behandlar personuppgifter i syfte att administrera kundförhållandet. Personuppgifter lämnas och inhämtas, innan och i samband med att en kundrelation inleds och ett avtal ingås och/eller ett uppdrag lämnas, eller i övrigt samband med en kundrelation.

Vi behandlar sådana personuppgifter som är nödvändiga för dessa ändamål, t.ex. namn, foto, adress, personnummer, telefonnummer samt e-postadress. Dessa uppgifter sparas hos oss så länge de behövs för syftet med behandlingen och gallras därefter enligt särskilda rutiner.

Vi kommer även använda de uppgifter vi har om dig för att administrera dina genomförda utbildningar så som AM-utbildning, Introduktionsutbildning, Riskutbildning del 1 och 2 till Transportstyrelsen samt dina kommande prov på Trafikverket.

Läs mer om CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD priser

Rätt att begära registerutdrag

Du har rätt att begära registerutdrag över vilka uppgifter om dig som CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD behandlar. Detta är kostnadsfritt om du gör det max en gång per år. Du kan också begära att uppgifter tas bort eller ändras om de skulle vara felaktiga eller ofullständiga, eller att dina uppgifter inte ska användas för direktmarknadsföring.

En begäran om registerutdrag ska vara undertecknad samt en kopia på godkänd ID-handling och skickas per post till:

”Registerutdrag”

CITY TRAFIKSKOLA HALMSTAD
Kungsgatan 15
302 45 Halmstad
035 10 10 77
info@citytrafikskolahalmstad.se

Org nr xxxxxxx

Section
Kontakta oss

Har du svårt att nå oss på telefon just nu? Skicka ett meddelande här så hör vi av oss så snart vi kan.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search